Olen pakahtua kiitollisuudesta ja onnesta siksi, että sain olla mukana tässä kampanjassa! Meillä Varsinais-Suomen kristillisdemokraattiehdokkailla oli niin hyvä yhteishenki ja yhteys, etten olisi sellaista ikinä uskonut. Varsinkin me naisehdokkaat pyrimme puhaltamaan yhteen hiileen ja auttamaan toinen toisiamme missä vain voimme. <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Minulle jäi monta ihanaa ja liikuttavaa muistoa tästä touhusta. Ihmisten ystävällisyys, monet elämänkohtalot, kun ihmiset kertoivat tarinaansa tavatessa. Uskovien yhteys, kokoontumiset, jotka alkavat rukouksella. Rohkaisevat ja kannustavat sanat ja teot. Oman perheeni tuki ja väsymätön kärsivällisyys. Stephenin uhraukset vaalilehden ja kylttien jakamisessa.

 

Miten minua innosti saada jutella politiikasta ja maailmanmenosta ylipäätään viisaiden kristittyjen kanssa. Muistan eritoten Risto Heinosen sanat kun Liedossa keskusteltiin Natosta ja puolustusvoimista. Risto totesi hiljaiseen ja rauhalliseen tapaansa, että loppujen lopuksi ei rauha riipu sotilaista eikä liittoutumista, vaan siitä, että noudatamme Jumalan käskyjä, elämme hänen tahtonsa mukaisesti. Miten virkistävä ajatus!

 

Olen kiitollinen niille runsaalle 170, jotka minua äänestivät, ja niille, jotka jaksoivat lukea ajatuksiani lehdistä ja kotisivuilta. Ja lisäksi kaikille niille, jotka antoivat äänensä Kristillisdemokraattien ehdokkaille ympäri maan. Emme Varsinais-Suomessa tällä kertaa saaneet ehdokasta läpi (puuttumaan jäi 81 ääntä!), vaikka Sari Essayah sai henkilökohtaisesti neljänneksi eniten ääniä koko vaalipiiristä. Teemme sen sitten ensi kerralla.

 

Hartain toiveeni on, että nämä ihmiset, joihin ehdin ihastua tämän kampanjan aikana, eivät katoa, vaan yhteys heihin jatkuisi ja saisin nähdä heitä jatkossakin.