Vaaleihin on enää viikko aikaa ja hyvä niin. Olin ajatellut osallistua puolueen vaalikiertueelle hyvinkin aktiivisesti, mutta joudunkin tekemään käännöstöitä tiukasti päivittäin. On todella hienoa, että on töitä, sillä perheen talous on jo kuralla. Toisaalta olisi ollut palkitsevaa kierrellä ihmisten parissa.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Oma perhe on kantanut kortensa kampanjakekoon kiitettävästi. Pienen puolueen varat eivät riitä palkattuun porukkaan, joten kaikki ovat raataneet minkä ovat jaksaneet. Stephen on ajellut ympäri maaseutua jakamassa vaalilehteä ja kiinnittämässä kylttejä. Hänestä se on ollut mielenkiintoista, mutta polttoaineisiin on mennyt huimia summia siitä huolimatta, että automme on pihi diesel.

 

Olisi hyvä, että näitä vähäpäästöisiä ja taloudellisia ajoneuvoja suosittaisiin verotuksessa. Nythän kaavaillaan, että autossa verotettaisiin enemmän käyttöä kuin hankintaa. Hyvä niin, kunhan muistetaan, ettei yksityisauto ole kaikille valinta vaan joillekin välttämättömyys.