Olimme tänään Paraisilla marketin luona jakamassa kahvia ja sen sellaista. Oli hauskaa jutella ihmisten kanssa ja kaikilla oli hyvä tunnelma.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kirjalan sillalla, matkalla kohti Kaarinaa, näimme hurjan onnettomuuden jäljet, kun hetkeä aiemmin olivat pakettiauto ja henkilöauto ajaneet nokkakolarin. Paikalle osui ensimmäisten joukossa Risto Heinosen vaalibussi, joka pysähtyi ja sisällä olleet kaksi sairaanhoitajaa menivät auttamaan onnettomuuden uhreja. Yhdessä he auttoivat uhreja ja ohjasivat liikennettä kunnes pelastusajoneuvot tulivat paikalle.

 

Radiosta kuulimme myöhemmin, että ilmeisesti pakettiauto oli ajautunut vastaantulijan kaistalle. Molemmat autot tuhoutuivat täysin.

 

Eilen olivat mieheni ja lapset vaalilehteä jakaessaan joutuneet pulaan, kun pehmeä rospuuttokelin tie oli alkanut antaa periksi auton pyörien alla. Auto juuttui kiinni, mutta läheisen talon väki tuli traktorilla auttamaan perheeni pulasta. Suurkiitos heille, kun kesken perhejuhlien lähtivät rämpimään mutaiselle pellolle traktoria hakemaan.

 

Kiitos Taivaan Isälle suojeluksesta ja siitä, että hän lohduttaa niitä, jotka lohtua tarvitsevat.